SM I METE NYKÖPING

VI GRATULERAR BRENTON BATE TILL EN 1:a PLATS I SM I METE OCH JOHAN RÖDIN TILL EN 2:a PLATS. ICKE ATT FÖRGLÖMMA AMANDA TILL EN 4:e PLATS. UTÖVER DESSA FRAMSKJUTNA PLACERINGAR GJORDE FLERA DELTAGARE FRÅN NSF GODA RESULTAT. STORT GRATTIS.

Årsfest Rosella

Årsfest på Rosella den 27 november. Samling busstation klockan 13.45 för avresa mot Kapellskär där båten avgår kl 14.45.

Priset för medlemmar är 300 kronor, medlemmars sällskap 450 kronor.

Förtroendevalda blir bjudna på resan men måste anmäla sig.

Anmälan görs i samband med inbetalningen till NSF Bg 445-7222 med namn och peronnummer.

Välkomna!

NSF

ÅRSMÖTE

Norrtälje Sportfiskare genomför ÅRSMÖTE den 11 oktober 2021 i Roslagens Styrs lokaler med start klockan 1900.

UTHYRNING AV BÅTAR

Förutsättning för att hyra båt, att man är klubbmedlem.

Styrelsen, kräftansvarig, tävlingssektionen, material/båtansvariga, tillsyningsmän, lånar båtar utan kostnad, medlemmar  betalar 100 kronor per båt.

Båtar bokas via Peter Andersson 0709446417, eller Stefan Simonsson 0703703401.

Bokning två dagar före användning.

Nycklar skall återlämnas efter fisket eller efter överenskommelse med Peter eller Stefan.

STYRELSEN.

Förberedande åtgärder i Norrtäljeån och Husbyån (Finstaån)

Norrtälje Sportfiskare har sökt pengar för Havsöring i Norrtäljeåns avrinningsområde från Sportfiskarnas Jubileumsfond och ABU Garcia Fiske och Vattenvårdsförening.

Norrtälje Sportfiskare har beviljats bidrag från båda fonderna och pengarna skall gå till åtgärder under 2019.

Norrtälje Sportfiskare och Norrtälje Kommun har projekterat åtgärderna under våren2019 och arbetet börjar i september 2019.

DKLBC sponsrar med sten och lekgrus till forsnackar, ström och lekområde i projektet.

Strömsträckor och forsnackar samt lek grus kommer att läggas ut i Husbyån och Norrtäljeån så att vandringsmöjligheter och lekområden förbättras för havsöring och övriga fiskarter förbättras.

Dessutom blir det en trivsammare miljö för människor att vandra längs åarna och kunna följa havsöringens lek under hösten.

Norrtälje Sportfiskare.

FISKEKORT

Fiskekort kan nu också köpas på www.fiskekort.se samt www.ifiske.se