Fisketävlingen är indelad i yngre herr- och damjuniorer t o m 12 år (avgift 40:-), Juniorer t o m 19 år (avgift 40:-), Damer och Herrar (avgift 100:-). Anmälan på plats i parken.
Tävlingsregler:
Tävlingen äger rum i hamnbassängen, samlingsplats Societetsparken. Tävlingstid mellan klockan 10:00 och 13:00. Startkort löses i Societetsparken från kl. 8:00. Ett skott startar och avslutar tävlingen. Fisken måste vara inlämnad till vägning senast klockan 13:30

Håv får användas. Mäskning och deg är förbjuden. Endast metspö med toppknuten lina är tillåten. Betet skall vara mask eller maggot.Gädda räknas EJ. Minimimått för havsöring är 50 cm.
I övrigt gäller sportfiskarnas regler.

pokal till vinnarna i varje klass samt ett stort prisbord med varupriser.

Tävlingen är indelad i klasserna:
Yngre herr- och damjuniorer t om 12 år - 40 kr.
Juniorer t om 19 år 40 kr.
Damer 100 kr
Herrar 100 kr
All infångad fisk går till djurfoder.

Fiskeplatserna är lottade. Ett skott avlossas efter hemlig tidpunkt varvid deltagarna äger rätt att byta till annan plats. Tävlingsområdet är markerat. Tävlande startar på egen risk.
ANVÄND FLYTVÄST!