Fisketävlingen är indelad i yngre herr- och damjuniorer t o m 12 år (avgift 40:-), Juniorer t o m 19 år (avgift 40:-), Damer och Herrar (avgift 120:-). Anmälan på plats i parken.
Tävlingsregler:
Tävlingen äger rum i hamnbassängen, samlingsplats Societetsparken. Tävlingstid mellan klockan 11:00 och 14:00. Startkort löses i Societetsparken från kl. 9:00. Ett skott startar och avslutar tävlingen.Fisken måste vara inlämnad till vägning senast klockan 14:30

Håv får användas. Mäskning och deg är förbjuden. Endast metspö med toppknuten lina är tillåten. Betet skall vara mask eller maggot.Gädda räknas EJ. Minimimått för havsöring är 50 cm.
I övrigt gäller sportfiskarnas regler.

Alla knattar startar på en egen sträcka efter startskottet får dom byta till valfri plats.

vinnaren får en inteckning Norrtälje mete silvertallrik samt ett pris från det stora prisbordet  med varupriser.

Kommun mästaren får ett vandringspris skänkt av Norrtälje tidning.

Tävlingen är indelad i klasserna:
Yngre herr- och damjuniorer t om 12 år - 40 kr.
Juniorer t om 19 år 40 kr.
Damer 120 kr
Herrar 120 kr
All infångad fisk går till djurfoder.

Fiskeplatserna är lottade. Ett skott avlossas efter hemlig tidpunkt varvid deltagarna äger rätt att byta till annan plats. Tävlingsområdet är markerat. Tävlande startar på egen risk.
ANVÄND FLYTVÄST!